Előfizetői tartalom

Mekkora lesz a OTP profitja - 16 elemző megmondja?

Portfolio
Hétfőn publikálja 3. negyedéves jelentését az OTP Bank. A legnagyobb magyar pénzintézet nehéz helyzetben van. Az elmúlt negyedévek többnyire rendkívül erős teljesítménye után az elemzők szinte automatikusan 40 milliárd forint feletti eredményre számítanak. Ez teljesíthető, azonban valószínűleg most el kell tekintetünk a jelentős felülteljesítésben való reménykedéstől.

A portfolio.hu által megkérdezett 16 elemző szerint az OTP 40.5 milliárd forintos nettó eredményről számolhat be. A 16 elemző közül 11 valószínűsít 40 milliárd forint feletti nettó profitot, s ebből négyen 41 milliárd fölé várják aEgy dolgot azonban szögezzünk le: A 40 milliárd forint igen erős folyamatokat tükröz. A banknak eddig csak egyszer, pont a tavalyi év 3. negyedévében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés