Előfizetői tartalom

+20% jövet-menet

Portfolio
Az Integrált Takarékszövetkezetek jelenleg minden törvényi előírásnak és minimum tőkekövetelménynek megfelelnek - tette közzé az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség. A Szektor működése az elmúlt években eredményes volt, amit az is bizonyít, hogy az Integráció adózás előtti eredménye évente átlagosan 20%-kal növekszik. Ennek alapját természetesen a bővülő ügyfélkör képezi: a hagyományosan ügyfélbarát működésnek köszönhetően a Takarékszövetkezetek pénzügyi partnereinek a száma idén meghaladta az egymilliót.

A Takarékszövetkezeti Integráció mérlegfőösszege a 2005. harmadik negyedévi előzetes eredmények alapján elérte a 967,1 milliárd forintot, amely a decemberi auditált adatokat 11,98%-kal haladta meg. 2005. szeptemberében az egy Takarékszövetkezetre jutó mérlegfőösszeg 1 milliárd forinttal növekedett az előző év hasonló időszakához viszonyítva, így 6,3 milliárd forintot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés