Előfizetői tartalom

Életjáradék lakásért

Portfolio
Ma van a Takarékossági Világnap, ennek jegyében tartott a mai nap folyamán sajtótájékoztatót Lantos Csaba, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese és Takács András ügyvezető igazgató. A pénzintézet betétakció indításával, hitelkamatai csökkenésével ünnepli a Takarékossági Világnapot, emellett hamarosan beindítja azt a programját, amellyel előleget, illetve életjáradékot kínál az idős embereknek lakásukért, amelyekben természetesen életük végéig lakhatnak. A program az ingatlanvagyonnal rendelkező idősek életét teheti széppé.

Nem szeretjük a tőzsdét- Inkább káeftézünk. A lakossági megtakarításokat vázoló prezentációjában Lantos Csaba hangsúlyozta, hogy a lakossági vagyon kétharmadát a lakóingatlanok teszik ki (30,099 mrd Ft), a pénzügyi vagyon 17,452 milliárd forint, amelynek nagyobb része (53%)likvid, kisebb része befektetési vagyonnak számít. Az értékpapírok viszonylag jelentéktelen hányadát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés