Előfizetői tartalom

"Érezzük az erőt, ami a Postában van"

Portfolio
A következő hónapokban újabb 120 újabb postahelyen lesznek elérhetőek a Posta Banki Szolgáltatások, ezzel az elérési helyek száma a jövő évben 320-ra bővül. Az idei évben 50 postahellyel bővül a hálózat. Az Erste Bankkal kötött stratégiai együttműködés keretében a Posta saját márkás pénzügyi szolgáltatásainak hátterét az Erste biztosítja. A két társaság célja, hogy öt éven belül a Magyar Postán vezetett folyószámlák száma elérje a 400-450 ezer darabot, amellyel a társaság a magyar piac jelentős pénzügyi szolgáltatói közé emelkedhet.

A postahelyek bővítésével együtt növekszik az elérhető termékek köre: a számlavezetés, a személyi kölcsön és a befektetési jegyek mellé újabb befektetési és hiteltermékek is elérhetőek lesznek a Postákon. A Posta év végéig 80,000 folyószámlát és 5,000 hitelszerződést kíván elérni, nemsokára indul a Posta Ingatlan Alapok Alapja. A 2004-ben megkötött stratégiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés