Előfizetői tartalom

Csányi Sándor nem lesz politikus

Portfolio
Az MDF választmányi ülésén a Népszabadság szerint bejelentették, hogy a 2006-os választási lista első tizenkét helyének valamelyikén szerepel majd a párt 8 parlamenti képviselője. 5%-os parlamenti küszöb átlépése esetén ezek a képviselők mindenképpen mandátumhoz jutnak. A 4 kiadó helyen az MDF szövetségeseket és országosan ismert személyiségeket kíván felvonultatni. Az MDF nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy az egyik ilyen jelölt Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója lehet.

A bankvezér mai közleményében azonban cáfolta az információkat. "A sajtóban megjelent találgatások kapcsán immáron sokadszor és határozottan közlöm: nem lépek politikai pályára, nem vállalok politikai szerepet."

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés