Előfizetői tartalom

Gyógyszer a devizakockázatra - árfolyamgarancia ingyen az IEB-től

Portfolio
A devizahitelek kockázatának csökkentése miatt új pénzügyi innovációval állt elő az Inter-Európa Bank. A bank árfolyamgaranciával kínálja 2005 december 31-ig teljes körűen benyújtott jelzálog fedezetű CHF és EUR alapú lakossági hiteleit. Az árfolyamgarancia 2006.01.01- 2007.12.31 közötti időszakra vonatkozik. Sikeres fogadtatás esetén a bank megfontolja, hogy az árfolyamgarancia időtartalmának kiterjesztését az euró hazai bevezetéséig. Az akció ideje alatt a bank hitelkamatai nem változtak, a kedvező lehetőséget a bank a korábbi "árakon" kínálja.

A bank árfolyamgaranciája euróhiteleknél a 260-270 forintos ársávban érvényesül (ha az árfolyam eléri a 260 forintot 270 forintig a bank fedezi a forintgyengülés negatív hatásait). CHF hiteleknél 175-183 forint között vállal garanciát a bank. A garancia ingyenes. Pablo Fritz, az IEB lakossági üzletágának vezetője elmondása szerint a maximális árfolyamgarancia pozitív hatása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés