Előfizetői tartalom

IEB devizahitelek egyedülálló árfolyam-garanciával

Portfolio
Az Inter-Európa Bank a magyar bankpiacon elsőként egyedülálló árfolyam-garanciát nyújt lakossági ügyfelei részére euró és svájci frank alapú lakáshitel, illetve szabad felhasználású személyi kölcsön igénylése esetén. Az árfolyam-garancia olyan különleges fogyasztóvédelmi megoldás, amivel csökkenthető a devizahitelezés sokat említett árfolyamkockázata.

A deviza alapú hiteleket igénybe vevő ügyfelek esetén egy esetleges kedvezőtlen árfolyamváltozás igen megterhelő lehet. Forint gyengülés esetén ugyanis a devizahitelek forintra átszámolt törlesztőrészlete megemelkedhet, ami nem várt terhet jelenthet a háztartások számára. A Magyar Nemzeti Bank és több szakmai szervezet is arra hívja fel az ügyfelek figyelmét, hogy a deviza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés