Előfizetői tartalom

Kínába megy a tőzsde elnöke - Irány Ázsia!

Portfolio
Augusztus 26-án, pénteken a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) tett látogatást Zhu Zushou, a Kínai Népköztársaság nagykövete. A magas rangú diplomata Szalay-Berzeviczy Attilával, a BÉT elnökével és Horváth Zsolttal, a BÉT vezérigazgatójával folytatott tárgyalásokat a magyar és kínai gazdaság helyzetéről, valamint a Budapesti Értéktőzsde tervezett pekingi és Hong Kong-i road show-járól.

A BÉT - a tervek szerint - novemberben szervez befektetői fórumot a térségbe, a korábbi londoni, New York-i, milánói és brüsszeli helyszínek mellett elsőként ellátogatva a távol-keleti országba. A BÉT elnöke a kormánydelegáció tagjaként a közeljövőben Kínába látogat majd, hogy a program előkészítéséről tárgyaljon a kinti partnerekkel.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés