Előfizetői tartalom

11 milliárd felett a K&H adó előtti nyeresége

Portfolio
K&H Bank első féléves működési eredménye (Nemzetközi Számviteli Szabályok szerinti konszolidált, nem auditált adat) meghaladta a 17 milliárd forintot, ami 32%-kal több a 2004. június 30-i értéknél. Az adózás előtti nyereség az első félévben 11,1 milliárd forint volt, ami az előző év azonos időszakához viszonyítva 13%-os csökkenést jelent. Adózás utáni eredménye 8,2 milliárd forint volt, ami a 2004-es adathoz képest 24%-kal kevesebb. A Bank saját tőkéje az év első hat hónapjában közel 16%-kal 147 milliárd forintra nőtt. A bázis 2004-es adatokat (Nemzetközi Számviteli Szabályok szerinti konszolidált, nem auditált eredmények) az összehasonlíthatóság megteremtése érdekében a K&H Bank módosította. Ennek az oka, hogy a Nemzetközi Számviteli Szabályok 2005. január 1-én hatályba lépett módosulásai közül néhányat visszamenőlegesen kell alkalmazni. Továbbá a Bank módosította saját, a folyósításkor felmerülő hiteldíjakra vonatkozó számviteli gyakorlatát is.

A K&H Bank legfrissebb, 2005 első féléves konszolidált Nemzetközi Számviteli Szabályok szerinti nem auditált gyorsjelentés szerinti adózás előtti eredménye a 2004. június 30-i 12,7 milliárd forinthoz képest 13%-kal csökkent, és elérte a 11,1 milliárd forintot; adózás utáni nyeresége 8,2 milliárd forint volt, ami 24%-kal kevesebb az egy évvel ezelőtti módosított adatnál....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés