Előfizetői tartalom

Sikeres első félévet zártak a takarékszövetkezetek

Portfolio
2005. első félévét a takarékszövetkezeti integráció az élesedő verseny, a növekvő terhek ellenére kiegyensúlyozott növekedéssel zárta: mérlegfőösszege elérte a 943,9 milliárd forintot. Hazánk egyetlen többségi magyar tulajdonban maradt banki szolgáltatójaként visszavásárolta az általa alapított Takarékbank részvényeinek többségét, miközben megtette az első lépéseket fiókhálózatának külföldi bővítésére.

A takarékszövetkezeti integráció mérlegfőösszege a 2005. első félév végi előzetes adatok alapján elérte a 943,9 milliárd forintot, amely a decemberi auditált adatokat 9,3%-kal haladta meg. A mérlegfőösszeg tagszövetkezetek közötti megoszlását vizsgálva összesen 22 takarékszövetkezet rendelkezett 2005. júniusában 10 milliárd forint feletti mérlegfőösszeggel. A takarékszövetkezeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés