Előfizetői tartalom

Raiffeisen a hazai részvénypiacról: melyik papír a top pick?

Portfolio
Egyetlen hazai részvényt sem javasolnak rövid, egy hónapos időtáv tekintetében vételre a Raiffeisen elemzői, lényegében a piac egészére vonatkozóan tartás az ajánlásuk. Bár a jelenlegi piaci árfolyam mellett már kisebb a MOL részvényeiben rejlő emelkedési potenciál, hosszabb, 6-12 hónapos időtávon egyedül a MOL részvényeit minősítik vételre az osztrák hitelintézet szakértői.

Milyen a globális hangulat?. A régió piacai ismét csúcsközelbe értek; a helyzet annyiban különbözik a februári és március eleji feltörekvő piacokra történt tőkebeáramlástól, majd a hirtelen megindult tőkekivonástól, hogy akkor az éppen forduló euródollár, valamint magas amerikai kötvényhozamok kedvező beszállási pontot kínáltak, így jó alapot nyújtottak egy jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés