Előfizetői tartalom

Private banking Magyarországon - a lehetőségek végtelenek

Portfolio
B. Pál sikeres építési vállalkozó, kisebb budai társasházaival szépen keresett az elmúlt években. A csökkenő haszonkulcsok, illetve kereslet miatt azonban kifutó projektje helyett nem indít újabbat. Sebaj, 9 felépített társasház után már "van mit a tejbe aprítani"... Csak okosan kellene felhasználni. Főhősünk már rég megtanulta saját kárán, hogy ő csak az építőiparhoz ért, így új vállalkozásba nem kezdene. Ingatlanból már most is jól áll, a tőzsdéhez nem ért, a 10% feletti lekötött betétek ideje már régen elmúlt. Nem csoda, hogy felkapja a fejét ügyvédje kérdésére: "Miért nem fordulsz egy private bankhoz?"

A kulcs: private banking. B. Pál nem rest, körbekérdezi pár tehetősebb ismerősét. A válaszok elbizonytalanítják. Összes ismerőse máshol ügyfél, de mindannyian elégedettek a szolgáltatások színvonalával és az árakkal, és büszkék felmutatott hozamaikra. Főhősünk az építőiparban ilyent még nem tapasztalt, meglepi az általános elégedettség. Főhősünk új információi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés