Előfizetői tartalom

K&H Bank: fókusz a jövőbeli növekedésen, a devizahitelek "húzták" a bankot

Portfolio
John Hollows, a K&H Bank vezérigazgatója, és Bába Ágnes, a bank vezérigazgató-helyettese ma délelőtt tartották a K&H első negyedéves eredményét bemutató sajtótájékoztatójukat. A tájékoztatón kiderült, hogy a bank működési hatékonysága és eredménye nőtt, mérlegfőösszege enyhén, adó előtti eredménye azonban jelentősen csökkent - ez utóbbi elsősorban egy tavalyi céltartalék felszabadítás tavalyi eredményre gyakorolt egyszeri pozitív hatása miatt. A hivatalos sajtótájékoztatót követően John Hollows a Portfolio-nak elmondta, hogy a K&H egyes számú célja a közeljövőben a hitel- és betétállomány intenzív növelése lesz, melyet segít a megfiatalított, új image is.

Hollows hivatalos prezentációját azzal kezdte, hogy jó visszajelzéseket kapott a rebranding-ről, mely nem csupán egy logo váltás, hanem a bank dinamikusabbá, fiatalosabbá tételének fontos lépése is. Hollows kiemelte prezentációjában a K&H 33%-os piaci részesedését a deviza lakáshitelek terén, mellyel a bank piacvezető a deviza lakáshitelek piacán, s melynek segítségével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés