Előfizetői tartalom

25%-os a Bank of New York, mint letétkezelő befolyása az OTP Bankban

Portfolio
A The Bank of New York az amerikai befektetési és nyugdíjalapok letétkezelőjeként 94,342,892 darab részvénnyel, 25%-os befolyással rendelkezik az OTP Bankban. A The Bank of New York nem jogosult szavazni az általa tartott OTP részvényekkel, így szavazás kizárólag az OTP GDR-tulajdonosok instrukciói alapján történhet - tartalmazza a Magyar Tőkepiac mai száma a technikai jellegű bejelentést.

Kapcsolódó cikkünk2005.05.31 12:3910% fölött a Bank of New York az OTP-ben - technikai jellegű bejelentésA letétkezelő tájékoztatást tett közzé az OTB Bank GDR-progamjáról: "Az OTP Bank Rt. a The Bank of New York közreműködésével egy Global Depositary Receipt (globális letéti igazolás; GDR) programot állított fel, amelynek kapcsán 1995-ben angol jogszabályoknak megfelelő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés