Előfizetői tartalom

American Express hitelkártyák az OTP-től

Portfolio
2005. június 1-jétől az OTP Bank az American Express lakossági bankkártyák kizárólagos forgalmazója és kibocsátója. A legnagyobb magyarországi hitelintézet és az American Express között létrejött megállapodás értelmében az American Express Gold kártya és a Blue hitelkártya az OTP Bank teljes bankfiókhálózatában és az interneten is igényelhető. A hazai viszonylatban különleges bankkártyákkal az OTP Bank tovább kívánja növelni domináns piaci pozícióját.

Az OTP Bank Private Banking ügyfelei részére elérhető American Express Gold presztízsértékű, nemzetközti felhasználású, forint alapú terheléses bankkártya, amelyhez számos speciális szolgáltatás kapcsolódik. A Blue hitelkártyát egyebek mellett az 1 százalékos forgalmi visszatérítési kedvezmény, valamint a 45 napos kamatmentes rulírozó hitelszámla konstrukció teszi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés