Előfizetői tartalom

A Takarékbank elindította Private Banking szolgáltatását

Portfolio
A Takarékbank közel egy évvel ezelőtt stratégiai döntést hozott a Private Banking (PB) üzletág kialakításáról - tette közzé a bank. A bank kutatásai azt támasztották alá, hogy a hazai PB piac erőteljes növekedési fázisban van még jelenleg is, és az első PB szolgáltatók elindulása óta eltel 7-8 év után sem késő rálépni arra az ösvényre, amely a kiemelt minőségű, ügyfélközpontú kiszolgálást erősíti.

Magyarországon a megtakarítások szerkezete még jelentősen eltér a fejlettebb pénz és tőkepiaccal rendelkező országokétól, de a jövőben folyamatos változásokat várunk ezen a téren. A társadalom differenciálódásával tovább folytatódik a magánvagyonok koncentrációja, és mind több vagyonos személy tulajdonít jelentőséget a hosszú távú pénzügyi életpálya-tervezés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés