Előfizetői tartalom

Spéder Zoltán: "...mi lehetünk Európa egyik legértékesebb bankja" - forradalmian új értékesítési rendszer az OTP-nél

Portfolio
Az adattáron alapuló új értékesítési rendszert vezetett be a második negyedévben az OTP Bank, melynek segítségével a meglévő értékesítési hálózat ugyanolyan költségbázis mellett jóval nagyobb bevétel elérésére ad lehetőséget - mondta el Spéder Zoltán, az OTP Bank alelnöke és vezérigazgató-helyettese a Vasárnapi Híreknek adott interjújában. A riportból az is kiderült, hogy az OTP Bank elmúlt években tapasztalt sikerei után mi jelent további kihívást az OTP második embere számára.

Mitől nőnek tovább az OTP bevételei a jövőben? - az új értékesítési rendszer lényege. Az általános kamatszint csökkenése mellett az elkövetkező években az OTP Bank nettó kamatbevétel növekedése a kamatmarzs várható szűkülése miatt igencsak megnehezül. Az OTP-től az elmúlt években megszokott dinamikus bevétel és eredménynövekedés motorja így az extenzív jellegű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés