Előfizetői tartalom

SPB: fókuszban a nemzetközi kapcsolatok

Portfolio
Január 31-én szerzett kereskedési jogot a Budapesti Értéktőzsdén a SPB Befektetési Rt., amely teljes körű privátbanki szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Parádi Tamás vezérigazgató kiemelte, hogy élesen elkülönülnek a banki hátterű privát bankoktól, mivel függetlensége miatt teljes körű befektetési szabadsággal rendelkezhet, nincsen kötelező termékértékesítés, kötelező termékcsoportok. A SPB Befektetési Rt. osztrák hátterű pénzügyi szolgáltató, tulajdonosa a Hausbank, egy privátbank. Az ügyfelek kínált szolgáltatások egyszerűen leírhatók, professzionális külföldi elemzés, szektor és régióallokáció és a legjobb befektetési alap kiválasztása.

Parádi Tamás vezérigazgató szerint függetlenség biztosítja a hazai és a nemzetközi piacon a megoldási változatok közötti objektív értékelést és döntéshozatalt. A társaság szolgáltatási kínálata Magyarországon teljesen egyedülálló, de Parádi szerint európai összehasonlításban is megállja a helyét. A private bank nem folytat saját számlás tevékenységet, széles...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés