Előfizetői tartalom

Jön föl a K&H Equities - Kisebb pörgés a piacon

Portfolio
Nem sikerült megismételni a márciusi rekord forgalmat áprilisban a BÉT azonnali részvénypiacán. Áprilisban a duplikált forgalom 746 milliárd forint lett, amely bár 10%-kal elmarad a márciusi értéktől, de 26%-kal nőtt év/év alapon. Örvendetesen nőtt a 12 havi kumulált forgalom, amely legutóbb 2000. decemberében volt ennél magasabb.

A forgalmi toplistát természetesen most is az Erste vezeti, amely a piac csaknem 20%-át uralja. A vezető brókercég dominanciája azonban nem teljesen egyértelmű, hiszen a K&H Equities-nek sikerült megközelítenie. A K&H a piac több mint 17%-át hasította ki magának áprilisban, ennél többet az Erstén kívül csak a Cashline-nak sikerült tavaly szeptemberben megszereznie.Apropó Cashline....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés