Előfizetői tartalom

FHB privatizáció nagy óvatossággal és körültekintéssel - Nem kell sokat várni a tanácsadói pályázatra

Portfolio
Gyuris Dániel az FHB vezérigazgatója a mai közgyűlés után elmondta, hogy 5 fejlesztési csomag fut jelenleg a továbblépési tervek tekintetében. Továbblépés várható az ingatlanértékbecslés, ingatlanforgalmazás területéhez való közelség, a hatékony forrásbevonás, illetve a diverzifikált értékesítési rendszer mentén. Hamarosan döntés várható a cég üzleti területen való továbblépései.

Vági Márton, a társaság elnöke és az ÁPV Rt. vezérigazgatója a privatizációról elmondta, hogy nagy óvatossággal és körültekintéssel hozzák meg a döntést, amelynek az előkészítése folyik. A bank érdekeit messzemenőleg figyelembe veszik, mind ahogy a többi részvényes érdekeit is. Vági Márton szerint nem kell sokat várni a tanácsadói pályázat kiírására. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés