Előfizetői tartalom

Újból a forinthitel a nyerő? - Hol érdemes lakáshitelt felvenni?

Portfolio
A sorozatos kamatvágások a betétpiac után a lakáshitelezés területén is éreztetik hatásukat. Érdemes a felelősségteljes döntés előtt alaposan körülnézni, a piacon található ajánlatok között ugyanis jelentős eltérések lehetnek. A törlesztőrészleteknél mindenképpen számításba kell venni, hogy néhány ezer forintos eltérés a hosszú évek alatt nominálisan számottevő terhet jelenthet. Feltérképezzük a piacot és kiderítjük, mit kitől érdemes felvenni... Előrebocsátjuk a forinthitelekre a csökkenő kamatszint miatt egyre inkább érdemes odafigyelni, a devizás konstrukciók vonzereje megfakult.

Használt lakás - Csak 5 millió hiányzik.... Jelen összeállításunk célja a banki ajánlatok összehasonlítása, ehhez pedig három forgatókönyv alapján igyekeztünk összevethető adatokhoz jutni. A továbbiakban minden esetben 20 éves futamidőt feltételezünk és először használt lakás vásárlásához szeretnénk 5 millió Ft hitelhez jutni. Természetesen minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés