Előfizetői tartalom

Magánnyugdíjpénztári tagdíjfizetés: ellenőrzési tapasztalatok

Portfolio
A PSZÁF Pénztári Szakigazgatási Főosztálya összegezte 2003-2004. évi ellenőrzési tapasztalatait a foglalkoztatók tagdíjbevallási és -fizetési kötelezettségének elmaradásából (hiányos teljesítéséből), valamint a tagdíjak beszedése és a tartozás végrehajtása terén tapasztalt magánnyugdíjpénztári mulasztásokból adódó kockázatok vizsgálatánál - írja a PSZÁF hírlevele.

A célzott szakterületi (a tagdíjbevallás és befizetés feldolgozására, a tagdíjtartozás behajtására, végrehajtására és az adóhatósági eljárások kezdeményezésére vonatkozó) felügyeleti ellenőrzések megindulását követően, azok hatására kezdték el alkalmazni a magánnyugdíjpénztárak azokat a kötelező eljárásokat, melyeket a vonatkozó jogszabályok (a társadalombiztosítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés