Előfizetői tartalom

Commerzbank: tények és tervek

Portfolio
A Commerzbank az elmúlt évben több új üzletág sikeres beindítását hajtotta végre. A bank adózott eredménye 2004 év végére 33%-os növekedést mutatva, meghaladta a 2.5 millárd forintot. A bank az elmúlt évben több új üzletág sikeres beindítását hajtotta végre. A Commerzbank (Budapest) Rt. 2005-ben stratégiai fontosságúnak itéli a kis-és középvállalati, valamint az önkormányzati üzletág fejlesztését.

A bank közleménye szerint a nagyvállalati tapasztalatokat átültetve a 2004-es év sikereként könyvelhető el a két új üzletág beindítása és felfutása. A Commerzbank (Budapest) Rt. az önkormányzatok területén a pénzügyi szolgáltatások széles skáláját nyújtja ügyfeleinek. Már az első évben a banki átlagon felül teljesített a számlavezetés területén és komoly eredményeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés