Előfizetői tartalom

Támogatott kkv-tanácsadás - Továbbra is...

Portfolio
A tavalyihoz hasonlóan az idén is támogatható a kis- és középvállalkozások által igényelt emelt szintű szakmai tanácsadás. A gazdasági versenyképesség operatív program keretében a vállalkozások sikeres működéséhez, valamint a továbblépéshez szükséges tanácsadás és tudásanyag megszerzéséhez igényelhető vissza nem térítendő támogatás - írja a Világgazdaság.

A meghirdetéskor rendelkezésre álló 1.7 mrd Ft-os keretből várhatóan 1,600-1,700 pályázat kap támogatást. A támogatás mértéke az elszámolható összköltség 50%-a, illetve a vállalkozás létszámától függően minimum 800 ezer Ft-tól egészen 2 millióig terjedhet. A támogatás többek között uniós vállalkozásfejlesztési ismeretek megszerzéséhez, fejlesztési és üzleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés