Előfizetői tartalom

Ukrajna is Kész-ül... - Mit vár a menedzsment?

Portfolio
A napokban új taggal bővült a legtöbb környező országban már jelenlévő Kész-csoport, bejegyezték ugyanis ukrajnai leányvállalatát, a Kész UA Kijevet. A vállalat elsősorban építőipari projektek és vállalkozások megszerzésére és lebonyolítására szerveződött. Ukrajnában főként a fővárosban és a keleti országrészben kívánnak tevékenykedni - írja a Napi.

A Kész-csoport érdekeltségébe tartozó, kalusi központtal immár két éve működő Kész Ukrajna együttműködik majd az új társasággal. Az új cég révén szeretné elérni a társaság, hogy az ipari beruházásokra alapozva felfuttassa a vasbeton elemek termelését és értékesítését. A vállalat vezetése kiemelkedő fejlődést vár Ukrajnától, azt azonban hozzátették,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés