Előfizetői tartalom

A cégek 56%-a számlázáshoz és a fizetéshez informatikai rendszert használ (GKI - T-Mobile)

Portfolio
A GKI Gazdaságkutató Rt. és a T-Mobile Magyarország Rt. - a Sun Microsystems Kft.-vel együttműködve - negyedévente felméri a vállalatok infokommunikációs eszközökkel való ellátottságát, internethasználati szokásait. Jelen összefoglalóban a legutóbbi felmérés eredményei közül a vállalatirányítási rendszerekre vonatkozók kerülnek bemutatásra.

Vállalatirányítási rendszerek használata A számítógépet használó, legalább 5 alkalmazottal rendelkező cégek több mint felénél (56%) a számlázást és a fizetést, csaknem egyharmaduknál pedig a megrendelések, beszerzések kezelését informatikai rendszer támogatja. Az újrarendelések indítását már csak az érintett vállalatok 22%-ánál, a termelésirányítási vagy szolgáltatás-kezelési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés