Előfizetői tartalom

26%-kal nőtt a Budapest Bank eredménye- fókuszban a növekedés

Portfolio
26%-kal 11.2 milliárd forintra növelte MSZSZ szerinti eredményét a Budapest Bank. A bank teljes hitelállománya 23%-kal 295.6 milliárd forintra nőtt. Mark Arnold, a BB vezérigazgatója kiemelte, hogy 2004 volt a bank legjobb éve, amely a szolgáltatás minősége, az innovatív termékek, illetve a kedvező piaci környezet hatására következett be.

A Budapest Bank mérlegfőösszege 16%-kal 454. 3 milliárd forint nőtt. A nettó kamatbevétel 21%-kal 31.1 milliárd forintra nőtt, miközben a működési költségek csak 11%-kal nőttek. A bank bővülésében továbbra is a lakossági húzóerő jelentette a legfontosabb húzóerőt. A lakossági hitelállomány 37%-kal 98.7 milliárd forintra nőtt. Ezen belül 34%-kal nőtt az autófinaszírozás....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés