Előfizetői tartalom

Hitel a hitelképteleneknek (is)

Portfolio
A Budapest Bank a mai napon megkezdte Adósságrendező hiteleinek értékesítését. A jelzálogfedezet mellett nyújtott Adósságrendező hitelkonstrukció lényege, hogy egyetlen kölcsönbe tömöríti az ügyfe-lek különféle pénzintézeti, közüzemi, önkormányzati vagy egyéb tartozásait, ezáltal a befizetendő törlesztő részletek, illetve az ügyfelek havi kiadásai csökkenhetnek.

Az új hiteleket a Budapest Bank elsősorban azoknak az ügyfeleknek kínálja, akik számára az évek alatt felvett különféle tartozások (autókölcsön, fogyasztási hitel, munkáltatói kölcsön, jelzáloghitel, személyi hitel, stb.) törlesztése mára túlságosan megterhelőnek bizonyult vagy lehetetlenné vált. A szabad felhasz-nálású jelzálogkölcsönnél jóval kedvezőbb kamatozású...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés