Előfizetői tartalom

Messze még a fel-talált pénz? - Valami megmozdult...

Portfolio
A magyar feltalálók kétségtelenül kemény fába vágják fejszéjüket amennyiben szeretnének némi elismertségre, esetleg pénzre szert tenni. A kialakult rend szerint először a nemzetközi hódításokra kell koncentrálni, hogy végül Magyarországon is sikeresek lehessenek az arra érdemesek. Ötleteik megvalósításához a hazai feltalálók legtöbbször csak külföldön találnak kockázatkész befektetőket és támogató államot. Valami azonban itthon is megmozdult, talán még idejében - írja a Magyar Hírlap.

Valami történik.... Az áttetsző beton feltalálója, Losonczi Áron szerint a képlet egyszerű: egy magyar feltaláló sikeréhez mindössze sok külföldire van szükség. Az ő esetében a prototípus elkészítését a svéd állam támogatta, a hírverésről az amerikai magazinok gondoskodtak, a rengeteg külföldi tőke pedig az ipari mennyiségben történő gyártás finanszírozását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés