Előfizetői tartalom

Több mint duplázódó forgalom a BÉT-en januárban - kisebb átrendeződés az élbolyban

Portfolio
106%-kal 529 mrd Ft-ra emelkedett a BÉT januári forgalma. Ezen teljesítmény az elmúlt 5 év legmagasabb januári forgalmát képviseli. A részvényforgalom növekedési üteme 12 havi kumulált adatokat vizsgálva élénkülést mutat. A brókercégek változatlanul az Erste van az élen, piaci részesedése ismét 25%-ra ugrott. A 2.-5. helyen kisebb belső átrendeződés történt, kiemelhető, hogy a Concorde kissé megugrott a többiektől.

Bár a jelentős bevezetések egyelőre még váratnak magukra, a befektetői kedv változatlanul jelentős. A teljes azonnali részvényforgalom több mint megduplázódva 529 mrd Ft-ra ugrott. Az első hónap teljesítménye nem csupán az elmúlt 5 év legmagasabb januári forgalma, de az abszolút értékeket tekintve az elmúlt három év egészében is csupán négyszer sikerült magasabb forgalmat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés