Előfizetői tartalom

Megszerezte a Törley a Waltont - Pezseg a piac...

Portfolio
A Henkell & Söhnlein Hungária-csoport megvásárolja a Walton pezsgőmárka tulajdonjogát a Walton Pezsgőgyár Rt-től. A megállapodás értelmében a forgalmazás február 15-től, a gyártás szeptember 1-jétől kerül át a csoporthoz tartozó Törley Pezsgőpincészet Kft-hez, mely piacvezető pozícióját igyekszik hosszútávon biztosítani -írja a Napi.

A tranzakció után nevet váltó Walton a jövőben elsősorban a kereskedelmi láncoknak gyártott termékek előállítását végzi majd. A két társaság további márkák átvételéről is tárgyal. A Walton pezsgő 1999-es megjelenése óta a piac harmadik legjelentősebb szereplőjévé vált, piaci részesedése 5-6%, éves árbevétele pedig meghaladta a 400 millió Ft-ot. A Törley Pezsgőpincészet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés