Előfizetői tartalom

Profiltisztítás Baumgartner-nél - Nehéz idők jönnek...

Portfolio
Baumgartner Antal, az autóversenyző édesapja szerint eljött az ideje a profiltisztításnak, ez az oka, hogy zárt alapítású részvénytársaságként, 30millió Ft jegyzett tőkével a múlt év őszén megalakult a BVI Baumgartner Vagyonkezelő és Ingatlanhasznosító Rt. A Baumgartner autócentrum Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-ből kivált társaság kizárólag a Baumgartner-csoport érdekeltségébe tartozó ingatlanok vagyonkezelésével foglalkozik, ennek köszönhetően a BAC a továbbiakban csak a személyautó és kihaszongépjármű-kereskedelemre összpontosít - írja a Napi.

A BAC 2004-ben piaci részesedésének megtartása mellett az előző évihez képest 9%-kal kevesebb Renault-t értékesített. A visszaesést a fizetőképes kereslet csökkenésével és a lakosság eladósodásával magyarázzák, a cég ugyanis nem alkalmazza az olyan forgalmat élénkítő akciókat, mint a kezdőrészlet nélküli vásárlás. Ennek következtében idén 20%-os csökkenést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés