Előfizetői tartalom

Középpontban a nyugdíjpénztárak - Megtakarítások lakáshitelre

Portfolio
Az NHH regisztrációja nyomán 400 ezer foglalkoztató számára nyílt meg a lehetőség, hogy a PSZÁF új szoftvere segítségével interneten keresztül készítse magánnyugdíjpénzári bevallásait. A 40 millió forintért kifejlesztett szoftvert a PSZÁF térítésmentesen bocsátja a foglalkoztatók, a pénztárak és az APEH számára. Akik az első bevallási kötelezettségeiket már e-bevallással akarják teljesíteni, ezt január 15-ig be kell jelenteni a fogadó nyugdíjpénztárnál.

A szoftvert CD-n be lehet szerezni a PSZÁF ügyfélszolgálatán, s le lehet tölteni a PSZÁF honlapjáról is. Az internetes bevalláshoz szükséges tanúsítványokat a bevallóknak maguknak kell beszereznie a minősített szolgáltatóktól (Net- Lock, MÁV informatika, Matáv) kell beszereznie, a minimum csomag 20,000 forinttól indul. A tavalyi évtől kezdve az első önkéntes önkéntes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés