Előfizetői tartalom

A kkv szektor pályázatainak összegzett, 2004. évi adatai - vannak sikerek

Portfolio
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium szakértői elkészítették a kis- és középvállalkozások (kkv) pályázatainak összegzését, melyből kiderül, hogy benyújtott pályázatok számát és támogatási igényét tekintve az EU-hoz csatlakozók között a legsikeresebb magyarországi adatok mögött a GVOP kis- és középvállalkozói prioritásának pályázatai meghatározó szerepet játszanak.

Lássuk az eredményeket!. 2004-ben az Európai Unió Strukturális Alapjainak társfinanszírozásával a Nemzeti Fejlesztési Terv Gazdasági Versenyképességi Operatív Programjának (GVOP) keretében a kis- és középvállalkozások részére 5 pályázati felhívás jelent meg. A pályázati felhívások kiírói nagy gondot fordítottak arra, hogy a kis- és középvállalkozások minőségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés