Előfizetői tartalom

Csányi az erős forint ellen

Portfolio
Csányi Sándor, az OTP Bank Rt. elnök vezérigazgatója egységes, a jelenleginél jóval hatékonyabb munkaadói érdekképviselet létrehozását szorgalmazza. A vállalati és magánszférát az állam jelenleg arra használja, hogy adóztassa, és egyéb kiadásaihoz a forrást megteremtse. Ez a helyzet elfogadhatatlan, és középtávon mindenképpen hátrányos a vállalatoknak és az államnak egyaránt - mondta az MTI-nek.

Csányi az MTI tudósítása szerint hangsúlyozta, hogy az elmúlt két-három évben drámaian csökkent a hazai vállalatok versenyképessége, éppen ezért látja szükségét az új érdekképviselet létrehozásának. Csányi szerint uelőször a gyengébb vállalatok vérezhetnek el, majd az így kieső bevételek újabb adók bevezetését eredményezhetik, aminek következtében a ma még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés