Előfizetői tartalom

OTP: Elveszett a Jubanka, de megvan a Nova Banka!?

Portfolio
Tegnap este közleményben jelentette be az OTP Bank a Jubanka privatizációs tenderének elvesztését, ugyanakkor kijelentette, hogy bízik a magántulajdonban lévő horvátországi Nova Banka 95.59%-os részvénycsomagjának megvásárlására benyújtott kötelező érvényű ajánlat kedvező fogadtatásában, illetve abban, hogy a végleges döntés mielőbb nyilvánosságra kerül. A Népszabadság horvát forrásokra hivatkozva már tényként közli, hogy az OTP szerzi meg a 7. legnagyobb horvát hitelintézetet. Szerbiában a bank egyéb célpontokat is vizsgál.

Elveszett Jubanka - Egyéb célpontok Szerbia-Montenegróban. Az OTP Bank tegnap esti közleménye szerint a bank megkapta a hivatalos értesítést a tenderbizottság döntéséről, egyben tudomásul veszi a Szerb Köztársaság kormányának a Jubanka a.d. Beograd (Jubanka) többségi, 88%-os állami részvénycsomagja értékesítésére kiírt pályázat eredményére vonatkozó bejelentését....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés