Előfizetői tartalom

Robbant a forgalom - sikeres brókercégek

Portfolio
Ugrásszerűen bővült a BÉT részvénypiacának forgalma novemberben. A forgalom duplikált értéke 622 milliárd forintra emelkedett. Ez a bázisidőszakhoz képest 100,októberhez képest 35%-os emelkedést jelent. A piaci élénkülés kifejezetten fellendítette a brókercégek üzletmenetét, több társaság is elégedetten dőlhet hátra novemberi teljesítménye láttán. A forgalom 4 éves csúcspontján van, a tőzsde ismét pörög.

Szilveszter előtti pezsgőbontás?. A piacvezető brókercég természetesen novemberben is az Erste volt. Forgalma meghaladta a 130 milliárd forintot, ami nagyon jó értéknek számít. November érdekessége, hogy a dobogó 2. fokán valószínűleg nagyobb az öröm. A Cashline forgalma meghaladta a 100 milliárd forintot, ami történelmi esemény a társaság életében. A Cashline a 2. magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés