Előfizetői tartalom

Szakmai konferencia az OTP-től

Portfolio
Az aktuális gazdasági, üzleti és közigazgatási folyamatokról, valamint az európai uniós csatlakozással összefüggő változásokról és tennivalókról nyújt naprakész információkat az OTP Bank idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő szakmai konferenciája. A gazdaságpolitika és az adórendszer 2005-ös változásai mellett a rendezvényen szó esik a vám és jövedéki szakigazgatás helyzetéről, a közigazgatás modern fizetési technikáiról, a gépjárművekkel kapcsolatos fizetési kötelezettségekről, valamint az uniós csatlakozással összefüggő változásokról a külkereskedelmi szabályozásban.

Az idén immár ötödik alkalommal rendezi meg az OTP Bank szakmai konferenciáját, amelynek fókuszában az áruforgalomban és a közigazgatásban felhasználható korszerű banki eszközök állnak. Az elektronikus fizetési és elszámolási rendszerek térhódításával egyre hangsúlyosabbá válik az a szempont, milyen módon tehetik egyszerűbbé, költségkímélőbbé az állami közteher-beszedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés