Előfizetői tartalom

Komoly eredménynövekedés a HVB Banknál is

Portfolio
A magyar banki trendeknek megfelelően dinamikusan növelte profitját a HVB Bank. Az adózás előtti eredmény az év első 9 hónapjában több mint 40%-kal nőtt. A nem konszolidált adózás előtti profit értéke 13,805 millió forintra rúgott. A bank ROA-ja 2.36, a ROE 21.6%-ra (bázis 17.9%) nőtt. A mérlegfőösszeg 1 év alatt közel harmadával bővült és elérte a 834 milliárd forintot.

Matthias Kunsch, a bank vezérigazgatója hangsúlyozta a HVB Bank anyacégének, a BA-CA-nak a jó teljesítményét mind eredményesség, mind árfolyam tekintetében. A hazai vizekre evezve a bankvezér kifejtette, hogy a bankfiókszám 39-re bővült, 2007 végére a HVB Bank 100 fiókot szeretne birtokolni. Idén a bank 5 fiókot nyitott. A fióknyitási ütemnek Matthias Kunsch szerint fel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés