Előfizetői tartalom

Mennyit? Mire? - Az MFB hitelprogramjának részletei

Portfolio
A kormány eheti döntése alapjána az MFB három új hitelprogramot indít árfolyam-garanciával. A hamarosan startoló konstrukciók összkerete 80 mrd Ft, melyből 10-10 mrd jut regionális vállalatfejlesztési, illetve a kisebb vállalkozások megerősítését célzó hitelprogramra, a többi az önkormányzati infrastruktúra fejlesztését szolgálja - írja a Világgazdaság.

A kisvállalkozások megerősítésére létrehozott termék esetén a hitel maximuma 250 millió Ft, melyet 100 főt meg nem haladó mikro,-, kis- és középvállalkozások igényelhetnek. A hitel felhasználható telephely létesítésére, bővítésére, korszerűsítésére, tárgyi és immateriális javak beszerzésére. A kamat a három hónapos Euribor + legfeljebb évi 3.25, ill. 4%, a biztosítéktól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés