Előfizetői tartalom

OTP: akvizíciós irányok, hatalmas profit bővülés Szlovákiában

Portfolio
Szlovák lapértesülések szerint hatalmas profit bővülésről adott számot a harmadik negyedévben az OTP szlovák leánya, az OTP Banka Slovensko (OBS). A legnagyobb hazai bankkal kapcsolatos további információ, hogy Spéder Zoltán, a cég vezérigazgató-helyettese tegnap a portfolio.hu Vállalatfinanszírozási és Kockázati Tőke Konferenciáján a további akvizíciós irányokról beszélt.

Az OBS az első negyedéves 92, illetve a második negyedéves 252 millió Ft-os profit után a harmadik negyedévben nagyságrendileg 466 millió Ft-os eredményt ért el a Napi tudósítása szerint. Ez a szám a szlovák és a magyar számviteli szabályok miatt még módosulhat, tény azonban, hogy a szlovák leány az első 9 hónapban megtízszerezte profitját. Spéder Zoltán, a portfolio.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés