Előfizetői tartalom

Fenyegeti-e a nagy "dobás" az OTP árfolyamát?

Portfolio
Az elmúlt élvek legmeghatározóbb tőzsdei kibocsátása lesz a PKO BP november 10-i debütálása a varsói tőzsdén. A kisbefektetői sorban állás, a hatalmas intézményi érdeklődés a klasszikus magyar időket idézi. A papír iránti nagyfokú érdeklődés alapvetően két tényezőre vezethető vissza: egyrészt a lengyel IPO-kon idén jól lehetett keresni, másrészt a külföldi befektetők a nekik szánt kis részvénymennyiséget a tranzakció után minden bizonnyal megfejelik újabb bevásárlásokkal.

Lássuk, melyik az a tranzakció, amelyik képes meggyőzni a lengyel kisbefektetőket, hogy álljanak csak be a sorba! Lássuk, hogy a piacon megjelenő újabb régiós bankrészvény jelenthet-e veszélyt az OTP iránti keresletre!Amit a PKO BP-ről (és a tranzakcióról) tudni érdemes.... A PKO BP-t viszonylag egyszerűen szokták megismertetni a magyar befektetőkkel, érdeklődőkkel:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés