Előfizetői tartalom

Az EIF garanciát nyújt a Magyar Fejlesztési Bank hiteleihez

Portfolio
A Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság (MFB Rt.) és az Európai Beruházási Alap (European Investment Fund, EIF) vezérigazgatói, Erős János, Czirják Sándor és Francis Carpenter ma Budapesten aláírják az EIF első magyarországi garancia-nyújtásra vonatkozó megállapodását. Az aláírásra az EIF pénzügyi részvényeseinek budapesti közgyűlése előtt kerül sor - tette közzé az MFB.

Az EIF (20 millió EUR nominális összegű) garanciája az "ECONOVA EIF-MFB Kockázatmegosztásos Hitelprogrammal" kapcsolatosan az MFB Rt. által vállalt kockázatok egy részét fedezi. A Hitelprogram olyan technológiai fejlesztési célú beruházások számára kínál hosszúlejáratú finanszírozást, amelyek a magyar gazdaság EU-hoz történő csatlakozását és beilleszkedését, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés