Előfizetői tartalom

OTP : 5,100 forintos célárfolyam (CIB)

Portfolio
Rövid távon felhalmozásra, hosszú távon vételre minősítette Trippon Mariann, a CIB elemzője az OTP részvényét. A szakember szerint bár jelenleg a Bank részvényei 3 feletti P/BV mellett forognak a parketten -ami nemzetközi összehasonlításban és a régiót tekintve sem alacsony érték, a dinamikus eredménynövekedési potenciál, és a kimagasló hatékonysági mutatók miatt a részvény továbbra is a befektetők kedvencei maradhat.

Az elemző 12 hónapos célárfolyama 5,100 forint, amely 14%-kal magasabb a jelenlegi tőzsdei árfolyamnál. Az elemzésben a szakember emlékeztet rá, hogy a kitűnő első féléves eredményszámok után a menedzsment is felfele módosította a csoport idei eredményére vonatkozó prognózisát: a korábbi 123 milliárd forinttal szemben 140-145 milliárd forint közötti konszolidált adózás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés