Előfizetői tartalom

2 mrd dolláros bróker IPO - piacra lép a Lazard?

Portfolio
Több hónapja tárgyalásokat folytat egy potenciális részvénykibocsátás módjáról és árazásáról a 156 éve alapított, legendás hírű Lazard. Az elsősorban befektetési banki szolgáltatásokra, M&A tanácsadásra specializálódott Lazard nem hivatalos források szerint a Goldman Sachs-ot választotta a 2 mrd USD értékű tranzakció lebonyolítására - írja a WSJ.

A társasághoz közel álló források mindazonáltal figyelmeztetnek, hogy egyelőre nincs végleges döntés a részvénykibocsátás lebonyolításáról. Az IPO mozgató rugói között meglehetősen furcsa indokként tűnik fel az elnök és a vezérigazgató vitája. A társasághoz 2002-ben csatlakozott Bruce Wasserstein több szakembert is a profitból való részesedéssel csábított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés