Előfizetői tartalom

Szászt és még két tucat volt PSZÁF dolgozót gyanúsítana hűtlen kezeléssel a rendőrség

Portfolio
Felpörögtek az események tegnap Szász Károly, a PSZÁF távozott elnöke körül. Amellett, hogy tegnap a rendőrség két órán át újra kihallgatta megveretésének körülményeivel kapcsolatban - melyről semmilyen érdemi információ nem szivárgott ki -, a Magyar Hírlap mai számában megjelentek szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai mindenképpen szeretnék gyanúsítottként kihallgatni Szászt és több egykori munkatársát hűtlen kezelés ügyében.

A hűtlen kezelés gyanújának megalapozása érdekében a Magyar Hírlap információi szerint a nyomozók két napja megjelentek a PSZÁF irodáiban, és lefoglalták mindazoknak a szerződéseknek illetve megbízásoknak eredeti példányát, amelyek révén több tucat munkatárs jutott milliós pluszjövedelmekhez. Mint az ismert, az ügyben még Keller László, a tegnap leváltott közpénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés