Előfizetői tartalom

FHB: dübörög a profit - kedden eredmény

Portfolio
A kiváló 1. negyedéves teljesítmény után várhatóan erős 2. negyedévet zár az FHB. A jelzálogbank 2. negyedéves eredménye 1,600 millió forint lehet a portfolio.hu által megkérdezett elemzők szerint. Az elemzők döntő része IFRS profitra ad előrejelzést, az első negyedévben bank 1,517 milliárd forintos MSZSZ és 1,492 millió forintos IFRS eredményről számolt be.

A jelzálogbank kedden publikálja negyedéves eredményét.Az FHB első féléves profitja az elemzői várakozások alapján szignifikánsan meghaladhatja a 3 milliárd forintot, így teljesen reális az a menedzsment terv, hogy az eredeti, a profit 40%-os növekedését célzó terveket felülmúló legyen az idei eredmény. Az eredeti menedzsment terv 5.6 milliárd forintos adózás utáni eredmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés