Előfizetői tartalom

Hova tegyük? - Lekötött betétek nagyító alatt

Portfolio
Köszönhetően a magas jegybanki alapkamatnak napjaink kedvenc befektetési formája a lekötött betét. Amennyiben tartósan (akár egy hónapig is) nélkülözni tudjuk megtakarításunk bizonyos hányadát, érdemes lehet elgondolkodni a lekötésen, mellyel nagyságrendekkel nagyobb kamatot szerezhetünk, mint pénzünk látra szóló betétben tartásával, a kamatot pedig szeretjük...Bár a befektetési forma kicsit konzervatív, érdemes megnézni, hogy mit adnak a pénzünkért. Előrebocsátjuk a DKJ jobban hoz.

Kezdjük kicsiben!. Elsőként felesleges 800ezer forintunkkal szeretnénk minél nagyobb hozamot elérni, zéró kockázat mellett, így végigböngésszük a hazai bankok kínálatát. (Az összeállításban szereplő bankok a következők: OTP, K&H, MKB, CIB, BudapestBank, Raiffeisen, Erste-Postabank, ÁÉB, IEB.) Tegyük fel, hogy csupán egy hónapra szeretnénk lemondani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés