Előfizetői tartalom

Újabb taggal bővült a CIB Csoport

Portfolio
Legújabb akvizíciójának köszönhetően faktoring tevékenységet végző leánycéggel bővült a CIB Bankcsoport: a CIB Faktor Pénzügyi Szolgáltató Rt. (korábbi nevén Áginvest-Faktor Pénzügyi Szolgáltató Rt.) valamennyi részvényét 2004. május 24-én 50-50 %-os arányban megvásárolta a - CIB Bank Rt. érdekkörébe tartozó, konszolidációba bevont - CIB REAL Rt. és a CIB Service Rt - tette közzé a CIB Bank.

A CIB Bank kis- és középvállalati stratégiájába szervesen illeszkedő akvizíció révén a magyar piacon második legnagyobb faktorcég tevékenysége egészíti ki a bankcsoport szolgáltatási palettáját, a vállalkozások által igényelt rugalmas finanszírozási megoldások körét. A faktorcég, amely 1999. januárjában kezdte meg üzleti tevékenységét, komoly informatikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés