Előfizetői tartalom

ING vagyonkezelés 400 mrd Ft felett

Portfolio
Az elmúlt hét év alatt 35 milliárd forintról közel 12-szeresére, 400 milliárd forint fölé emelkedett az ING Csoport által kezelt lakossági és intézményi vagyon Magyarországon. Az ING Biztosító Rt., amely 14,7 százalékos eredmény-növekedésével továbbra is megőrizte vezető pozícióját az életbiztosítási szektorban, a piacon az elsők között egy új, euro alapú életbiztosítási terméket vezet be hazánk uniós csatlakozásával egy időben.

Az ING Biztosító Rt. 2003-ban ismét sikeres üzleti évet zárt és ezzel megőrizte piacvezető helyét az életbiztosítás területén. A biztosító társaság adózás utáni eredménye 2003-ban meghaladta a 4,1 milliárd forintot, ami az előző évhez képest 14,7 százalékos eredménynövekedést mutat. Az ING Biztosító Rt. 2003 júniusától stratégiai megállapodás keretében értékesíti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés